De 15 ani, in jurul datei de 15 august, prieteni, parteneri de afaceri, artisti, fashionistas si iubitori ai sportului se reunesc la resedinta Tudor pentru o noua editie a Tudor Tennis Trophy. Sub pretextul competitiei sportive, ne intalnim pentru a face schimb de idei, pentru a discuta despre proiecte de interes si pentru a sustine acte caritabile.

 

Turneul de tenis se desfasoara pe parcursul a 5 zile iar meciurile au loc la Tudor Tennis Arena. In ultima zi a turneului, in fata unui public numeros, are loc meciul decisiv dintre cei doi finalisti. Dupa premierea castigatorului, participantii sunt invitati la petrecerea aniversara oferita de organizatori.

 

“In anul 1999 am organizat prima editie a tuneului Tudor Tennis Trophy, ocazie cu care am inaugurat Tudor Tennis Arena. Dintr-o joaca, am ajuns sa organizam si sa sarbatorim anul acesta cea de a 15-a editie TTT. De-a lungul anilor, meciurile au devenit din ce in ce mai interesante, partenerii si sustinatorii turneului s-au inmultit, iar cauzele caritabile pe care le-am promovat au beneficiat de o sustinere importanta. Multumesc pe aceasta cale tuturor prietenilor TTT, pentru ca impreuna reusim sa imbinam sportul, activitatile caritabile si distractia.” (Paul Tudor – fondator C.S. Besta)

 

Evenimentul anual “Tudor Tennis Trophy” este organizat de Clubul Sportiv Besta si este o competitie inscrisa in calendarul competitional al FRT. Clubul Sportiv Besta este afiliat la Federatia Romana de Tenis prin sectiunea “Tenis”.

 

La Tudor Tennis Trophy au participat printre altii, Iulian Manta, Marcel Chifa, Mircea Hristofor, Alexandru Bordea, Lucian Viziru, dar si tennismeni profesionisti precum Marius Copil, Adrian Marcu, Andrei Mlendea, Dumitru Haradau. Tudor Tennis Trophy-Besta-Sports-cluc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: