Multumim #TTT19

Un eveniment sportiv cu nota caritabila dar si cu multa, multa socializare. Asa se pot descrie cele 10 zile de tenis cu probe de simplu si dublu la care au participat 28 de jucatori de tenis amatori dar si profesionisti retrasi din circuit, care s-au incheiat pe 19 august cu garden party ca la carte.

Tudor Tennis Trophy, ajus la a 19-a editie, este un turneu de tenis privat patronat de familia Tudor si organizat de Maria Tudor.

TTT… e altceva! In primul rand, acest eveniment care dureaza de 10 zile si la care au participat minim 35 de persoane in fiecare zi, a devenit mai mult o comunitate. Este o comunitate de iubitori si practicanti ai tenisului, o comunitate de supporteri – ma refer la partenerii TTT – dar si la prieteni. Meciurile sunt la un nivel din ce in ce mai ridicat. Avem jucatori care sunt la a 8-a, a 9-a editie… Ne-au trecut pe sub portal peste 100 de jucatori in ultimii 19 ani. Am avut la masa si in scaun arbitrii internationali. Am avut musafiri importanti de-a lungul anilor, si la editia 19 ne-au vizitat Stefan Palosi, Mihaela Marculescu si Nicholas Ionel dar si Andrei Pavel care a zis ca s-a simtit mai bine la TTT decat la Australian Open. Intr-adevar, trebuie sa mai lucram la nr. de followers de pe instagram. :)) Si, avem si parteneri foarte cool, care se implica si care vin la TTT cu sufletul deschis.

 

 

De ce a fost atat de cool editia 19?

  1. S-au jucat probe de simplu si de dublu.
  2. Tabloul de simplu a fost jucat pe grupe, in sistem fiecare cu fiecare, in asa fel incat jucatorii TTT19 au jucat multe meciuri
  3. Tabloul de dublu s-a jucat in sistem eliminatoriu.
  4. Ni s-au alaturat nume noi anul acesta, pasionati de tenis pe care ne bucuram ca i-am cunoscut.
  5. Partenerii TTT19 s-au implicat mult in activari si in socializarea cu particpantii.
  6. Meciurile au fost din ce in ce mai disputate.
  7. Finala la dublu a fost castigata de newcomers: amatorul Rin Dragoiu si profesionistrul Adi Niculescu.
  8. Finala la simplu a fost disputata intre Cosmin Cimpoeru (castigator TTT17 si TTT18) si Alex Florea (castigator TTT15 si TTT16). Castigatorul TTT19 la simplu este Cosmin Cimpoeru care are 3 titluri TTT.
  9. Trofeele au fost superbe.
  10. TTT19 Final & Party a fost un eveniment elegant la care au particpat 150 de persoane – guest list only.

Partenerii oficiali ai editiei 19 a Tudor Tennis Trophy sunt Electroarges, Zepter, IQOS, Head si Luxury Water Toys – parteneri de top ai TTT si cu ajutorul carora o sustinem pe Mihaela Marculescu, junioara cu cel mai bun clasament international – top 50 ITF Juniors – sa participe la US Open si alte turnee internationale insotita de antrenor. Mihaela va participa la Canadian Open si la US Open. Este singura junioara din Romania care participa anul acesta la toate cele 4 Grand Slamuri de juniori. Mihaela a facut un schimb de mingi cu Nicolas Ionel, un junior de 14 ani care anul acesta a obtinut medalia de argit la FOTE – Festivalul Olimpic al Tineretului European.

 

La cea de a 19-a finala Tudor Tennis Trophy ii mai avem alaturi pe Aqua Carpatica, Gatorade, Lays, 360 revolution, Ensola, Alexandrion Group, Yoshi, Gargantua, Beraria H, Exotique, la Strada, Maison des Crepes si D’Oro in calitate de official suppliers. Va multumim!

Premiile oferite in cadrul evenimentului sunt furnizate de parteneri: Monocult, APAN dealer BMW, Beautik Parfumerie, Hospice Casa Sperantei, Elos, Marionnaud, Getts, FitBit si MEJ.

TTT19 a fost organizat de Maria Tudor cu sustinerea familiei si cu implicarea Louise Communications. Ne-au fost alaturi Denis Radu, The Storyalist, Social Agenda, WAW si alti prieteni care au initiat parteneriate si ne-au sustinut cauza.

Va multumim! 🙂

 

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: