TTT19
Comment 1

“Duelul dintre Maria si Simona va fi un fel de instinct vs constient!”

EXCLUSIV / Dumitru Haradau o da pe Halep favorita in finala RG: “Duelul dintre Maria si Simona va fi un fel de instinct vs constient!”

halep2-300x200

Unul dintre putinii cunoscatori ai tenisului din Romania care o vad pe Simona Halep favorita in fata Mariei Sharapova este Dumitru Haradau, care nu-si poate explica performantele de pana acum ale constancencei.

Daca stau sa ma gandesc la tot ce se intampla cu Halep, pe care o stiu de cand era junioare. Mai ale in ultimul an, aproape ca nu poti sa explici performantele pe care le-a realizat. Pe un teren rapid, din cinci meciuri, 4 le-ar castiga Sharapova si numai unul Halep. E un fel de instinct, de partea Mariei si constient, de partea Simonei.

Acum am curajul sa spun ca prima sansa o are Halep! Spun asta, pentru ca Halep mai are inca multe resurse de a avansa in calitatea jocului.

Nu pot sa-mi explic cum poate gasi resurse pentru a castiga meciurile, desi sunt la curent cu tot ceea ce se petrece in jurul ei. Este iesit din comun tot ceea ce face …

Spun asta, pentru ca Halep mai are inca multe resurse de a avansa in calitatea jocului.

A intalnit cateva jucatoare care nu au fost in primele 10, iar clasamentul WTA este subiectiv. Cu toate astea, Simona s-a duelat cu niste jucatoare care au in spate o experienta mult mai vasta si care locul ocupat acum nu este cel pe care il merita.

Petkovic a fost mai in joc in setul secund, iar daca l-ar fi castigat nu stiu daca Simona ar mai fi castigat meciul…

La fete e mai diferit fata de cum e la baieti. Ele daca au ajuns la un anume nivel, si nu conteaza varsta, dintr-o data nu mai au motivare si asa apar aceste surprize. Si la baieti poate aparea aceasta demotivare, dupa un anume castig pe care l-au dobandit in timp, dar asta se vede dupa 30 de ani.

Pentru mine este o bucurie mare tot ceea ce a facut pana acum si sunt sigur ca va mai face.

http://sptfm.ro/2014/06/06/exclusiv-dumitru-haradau-o-da-pe-halep-favorita-finala-rg-duelul-dintre-maria-si-simona-va-fi-un-fel-de-instinct-vs-constient/

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s